0 продукта, 0 лв.
Вие сте тук : Кучета » Антипаразитен контрол » Спот - Он
 
фронтлайн комбо, спот, паразити, кучета
ФРОНТЛАЙН, СПОТ-ОН КОМБО В наличност

Реф.№ 6073-FSK;
Арт№: 6073062;   Размер: 0-10 кг;    Цена: 19.00 лв.
Арт№: 6073063;   Размер: 10-20 кг;    Цена: 21.00 лв.
Арт№: 6073064;   Размер: 20-40 кг;    Цена: 24.00 лв.
Арт№: 6073065;   Размер: 40-60 кг;    Цена: 27.00 лв.


Високо ефективен противопаразитен препарат.
 
 
 
Новини и полезна информация от света на домашните любимци
 

НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО     НОВО

НАЙ - ИКОНОМИЧНИЯТ И ЕВТИН ПРОДУКТ МЕЖДУ ПОДОБНИТЕ

                    ASAN Екологична постилка за малки животни
Изключителна 430% абсорбиране и поемане на миризми (Odour control). Постилката ASAN абсорбира цялата влага и дехидрира екскрементите на домашните любимци в течение на няколко секунди. Съдържанието на една 10 л опаковка поема до20 л течни екскременти.За разлика от минералните и постелките на дървесна основа „ASAN” не създава кашообразни, слепващи се и миришещи трудноотстраними маси. Благодарение на изключителната 430% влагопоглъщаемост „ASAN” завоюва едно от първите места сред тоалетните постелки оценявани по техните поглъщащи течности и миризми способности.

Лесно и бързо
почистване
ASAN може да се изхвърли в тоалетната (Flushable). Постилката ASAN произвеждаме с помощта на екологичен производствен процес,койтопредоставя възможност отстраняването на вече употребената постелка да стане  по най-лесния начин -изхвърляне в тоалетна, евентуално компостиране. За разлика от другите- минерални и дървесни –тоалетни постелки, „ASAN” не образува кашообразни наслагвания, които задръстват канализацията.
Лесно се носи, снищожнотегло.
Една 10 л опаковка от постелката „ASAN” тежи по-малко от 3 кг.Това количество е достатъчно за  пълнеж на тоалетната на една котка за повече от 5 седмици, а за морско свинче средно 6 седмици. Затоваподсигуряването на постелка, за  да бъде вкъщи винаги под ръка, могат да правят и децата, грижещи се за  домашния любимец.
Акцент върху здравето.
От здравна гледна точка „ASAN” е без конкуренция и се явява най-подходящата постилка за декоративни малки животни в домакинства с деца. „ASAN” ограничава възникването и развитието на бактерии и микроорганизми в постилката. Липсата на прах не предизвиква кашлица и предотвратява алергии, не дразни очите. От тази гледна точка постелката е безопасна както за домашните животни така и за членовете на семейството и може да се складира заедно с хранителни продукти.
Отговорност за бъдещето
ASAN е 2 пъти отговорен към околната среда: при неговото производство рециклираме отпадъци и произвеждаме 100% разпадаща се постилка, която не вреди на средата, в която живеем. Произведена е от целулоза, но въпреки това за нейното произвеждане не е било отсечено нито едно дърво.
Една опаковка за повече от 4 седмици
Една 10 л опаковка е пълнеж за тоалетна на една котка за по-вече от един месец. Благодарение на изключителните абсорбиращи свойства разходът на постелкатаASAN” е средно 5 пъти по-малък, отколкото при минералните и дървесните постелки.
ASAN” дава възможност за съществено удължаване на интервала на подмяна на постелката и за почистване на местата за  отглеждане на животните. Екологичната постилка „ASAN” означава пестене на време и семейни финанси.
Вървим с времето
ASAN реагира на тенденциите на днешното време и търсенето на екологично чистипродукти. Не използва излишни химични добавки и не се ароматизира.
Тествано: от Държавния здравен институт на Чехия и Държавния ветеринарен институт на Чехия, Изпитателния институт на леката промишленост Чешке Будейовице, Лабораториите Altromin -Германия
ASAN е регистрирана запазена марка на фирмата и продукта.
Компанията ASAN има сертификат ISO 9001 и прилага система на мениджмънт за опазване на околната среда ISO 14001.
 
 
ПОРЪЧАЙ ТУК
 
 
НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
  Информация:
Начало l За нас l Как да поръчам l За търговци l За контакти l Връзки /Партньори

Нашите продукти за:
Кучета l Котки l Птици l Гризачи l Риби
Alisa Pet Group M
2016, Всички права запазени
Уеб Дизайн: Варна Уеб